dinsdag 30 december 2014

2014 Flashback.


2014. Wat een jaar!
Ik weet niet eens waar ik moet beginnen...

Wanneer het aankomt op Oud & Nieuw gaan we met z'n allen zitten nadenken over het hele jaar. Je zal het zien als een goed jaar of een slecht jaar, er zit niets tussenin. Voor mij was het absoluut een fijn jaar. Ik heb heel veel leuke dingen mogen doen en mogen zien. Dit dankzij mijn blog, maar ook omdat ik zo veel meer ondernam dan voorgaande jaren.

Dit jaar heb ik onwijs veel leuke mensen ontmoet en nieuwe vriendinnen gemaakt. Een van de dingen die ik vooral erg leuk vind, is het ontmoeten van Yara Michels van Chapter Friday. Dit jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om haar twee keer te ontmoeten. En niet alleen haar, maar ook andere bloggers. Zo ben ik naar haar Blog Class geweest en was ik een van de gelukkige winnaressen die mee mocht naar Roermond om iets leuks uit te zoeken. Yara is een enorme inspiratiebron voor mij en ik ben ontzettend blij dat ik hier bij aanwezig mocht zijn.

De favoriete momenten van mijn jaar waren de fijne vakanties met mijn vriend. We hebben twee citytrips gedaan naar Rome en Londen. Daarnaast hebben we een relax vakantie gehad in Rhodos. Drie plekken waar ik verliefd op ben geworden. We praten nog vaak na over deze fijne tripjes weg die ons erg goed hebben gedaan.

Ik had besloten om mij eens meer bezig te houden met de dingen die ik had geleerd op school. Al gauw kreeg ik via mijn blog twee opdrachten om nieuwe lay outs te ontwikkelen (voor Sisters & Sisters en Filosofiee). Er zijn ook twee bedrijven op mij afgestapt voor logo's en een nieuwe website. Het bezighouden met deze dingen vind ik onwijs leuk en maakt mij erg gelukkig. Volgend jaar hoop ik nog meer lay outs te kunnen maken voor bloggers.

Als laatste heb ik onwijs veel festivals. Ik ben naar Pinkpop, Extrema, Drift en DGTL geweest. Daarnaast heb ik ook nog gewerkt op Down The Rabbit Hole. En als kers op de taart ben ik ook nog eens naar Beyonce geweest! Hier heb ik allemaal ontzettend van genoten. Alle mede-festival gangers zijn fijn, de muziek is fijn en de sfeer is fijn.

Ik wilde nieuwe dingen zien en nieuwe mensen ontmoeten en zo veel mogelijk genieten van het nu. Dat is zeker gelukt en ik kan absoluut met een glimlach terugkijken op al deze leuke momenten. Ook wil ik al de lezers bedanken die er al zijn sinds 2012 en meegaan naar 2015, degenen die nog maar net zijn begonnen met het lezen van mijn blog en iedereen daar tussenin. Ik hoop dat jij ook zo'n fantastisch jaar hebt gehad en zo niet? Je hebt er van geleerd en 2015 wordt een verse start voor jou.


Goodbye 2014, hello 2015.

1 opmerking:

  1. wat een mooi artikel! Fijn dat dit jaar zo fijn was, leuk dat je zoveel festivals hebt bezocht, ik ben ook naar pinkpop geweest. Geweldig festival! :)

    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen

);